Tudnátok ajánlani sorozatokat?
Figyelt kérdés
Mostanság már magam sem tudom mit nézek. Olyan kell amire nem unok rá gyorsan. Szeretem a misztikuságot és ha van benne erotika de ne legyen nagyon véres és háborus. Remélem tudtok segiteni2015. febr. 15. 16:46
1/6 anonim válasza:
Mentalista
Teen Wolf
Once Upon a Time
The Originals ( Vámpírnaplók már nem jó én már nem is nézem, az első 3-4 évad még jó, de utána csak gagyi nyálas madzag)
Sleepy Hollow
Salem
Da Vinci démonai
ezek misztikusak, de az utolsó hármat nem nézem, tehát nem tudom mennyire véres, amik nem misztikusak, de szerintem jók:
Hawaii Five-O
Nagy Svindli
The 100
The Musketeers
Reign
Baby Daddy
Hart of Dixie
3/6 anonim válasza:
Vámpírnaplók , Gossip Girl ( ha még nem láttad volna ) , Orphan Black
4/6 anonim válasza:
Vampirnaplok, Grimm , The Originals , Teen Wolf, hirtelen ennyi jut eszembe mert a tobbi amit tudok egy kicsit veresebb:)
6/6 anonim válasza:
A Trónok harca egy kiváló sorozat, de nagyon véres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!