Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudtok ajánlani romantikus és...

Tudtok ajánlani romantikus és fantasy filmeket/sorozatokat?

Figyelt kérdés

Olyasmit keresek, ahol a két kategória kiegészíti egymást. Ha lehet ne legyen túl régi, 21. század béli, modern dolgokat szeretnék nézni.

Ja és bevallom: Sorozat és film függő vagyok, nagyjából e kettő és még krimi kategóriában.

Ha valakinek ilyen téren kéne segítség szóljon, szívesen segítek!

2015. febr. 2. 02:47
 1/6 anonim ***** válasza:

Sorozat: Vámpírnaplók, Originals, Star-Crossed (amit sajna egy évad után kaszáltak, pedig én imádtam), Bűbájos boszorkák, Buffy, a vámpírok réme, Egyszer volt hol nem volt, Hex - Boszorkák

Filmek: Csillagpor, Ha eljön Joe Black, Az óriásölő, Perzsia hercege - Az idő homokja, Conan, a barbár, Ollókezű Edward, A végzet ereklyéi, Vámpírakadémia, Lenyűgöző teremtmények

Van benne, ami nem modern, de szerintem ezeket érdemes megnézni, remélem elnyeri valamelyik a tetszésed

2015. febr. 2. 13:10
 2/6 anonim ***** válasza:
2015. febr. 2. 18:56
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!!! :D
2015. febr. 3. 11:18
 4/6 anonim ***** válasza:
romantikus:beavatott,csillagainkban a hiba(extra sírós),felhők felett 3 méterrel,a nagy gatsby
2015. febr. 5. 18:58
 5/6 anonim válasza:

Ezek egyben vígjátékok is, azt hiszem:

Ella enchanted

Nagy Hal

Fright night

Bruce almighty

2015. febr. 9. 18:06
 6/6 anonim válasza:
shannara krónikái
2016. júl. 12. 02:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!