A szürke ötven árnyalata 3,2-n áll az IMDB-n, miért?
Részben mert, függetlenül azok minőségétől, az IMDb-n szinte mindig minden filmet letámadnak a trollok vagy a rajongók, és vagy 1-es vagy 10-es pontszámmal bombázzák.
A szürke ötven árnyalata pedig az internet egyik legkedveltebb célpontja, így garantált volt, hogy még akkor is alacsony pontszáma lenne, ha esetleg amúgy jó film lenne.
Úr isten gyerekek, ne mondjátok már erre a hulladékra, hogy ez a történet működőképes... A filmben az operatőri munkán és a zenén kívül maximum Dakota Johnson játékát lehet értékelni, aki ebből a csődtömeg karakterből is kihozta a maximumot. Olyan komplex hibáktól szenved ez a 2 órás agyrohasztás, amit idén szerintem nem fogunk látni újra. Kifejezetten kevés szexjelenetet kapunk a filmben, aminek a fele eszméletlenül kínos. A tévében erotikusabb reklámok láthatók.
4,2 ponton van, szerintem ez így nagyon sok. Nem a trollok pontozzák le, hanem ti pontozzátok fel ezt a hulladékot és tömitek a készítők zsebét.
Megértem, hogy van pár ember aki ezen a filmen élvezkedik, de NE akarják lenyomni a torkomon ezek az emberek, hogy ez a film "jó". Le lehet pontozni, de ez a film sajnos egy forintot nem ér.
f18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!