Milyen a szürke ötven árnyalata filmváltozata?
Jujj nagyon szépen köszönöm örülök, hogy tetszett!:33 én is megyek szombaton, már alig várom.Biztos én is szét fogom bőgni az agyam:D
köszi mégegyszer*-*
De jó, végre valakinek tetszett. Én is nagyon szerettem a könyvet (még csak az 1. részt olvastam) és alig vártam hogy legyen film is. Vasárnap fogjuk megnézni, de annyi fórumozó meg cikkíró próbálta elvenni a kedvem. Bár az a gyanúm, hogy látatlanba húzták csak le.
Remélem azért jobban sikerült, mint sokan mondják.
Na majd én is írok véleményt, ha megnéztük. :)
Nem tudom szerintem 2-3 hónap, én a Csillagainkban a hibát vártam ennyire és azt csak hónapok után rakták fel a netre.
Én is megyek megnézni holnap*-* De azért mindenképpen írd meg a véleményed, kíváncsi vagyok! Aki pedig már írt annak köszönöm:)
Én ma néztem meg...
Habár a könyvet nem olvastam, de 10/7nél többre nem értékelném... Amennyire nagyon felkapott volt, szerintem nem hozta az elvártat...
előző vagyok.. na mit mondtam hogy 2-3 hét?! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!