Milyen a szürke ötven árnyalata filmváltozata?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy még csak két napja játsszák a mozikban, de ha van olyan aki már elment megnézni az pár sorban leírná a véleményét a filmváltozatról és azt is, hogy olvasta-e a könyvet?:) Köszönöm szépen!2015. febr. 12. 14:16
11/15 anonim válasza:
Csak az a baj, h szörnyű rossz felvételek...a sötétebb részeknél szinte semmit nem látni :( no de majd csak fent lesz jobb minőségben is előbb-utóbb.
Az isohunt-ot nem ismerem, nem tudom hogyan működik, de gyanítom ott angolul van fent, nem?
12/15 anonim válasza:
az isohunt egy regisztrációmentes torrent oldal. A keresőbe beírod amit keresel, kidobja, rákattintasz és letöltöd. Vannak mindenféle nyelven dolgok rajta, bár én csak angol nyelven töltök le filmeket, mert mindig is a szinkronizálás ellen voltam. A szürke 50 árnyalatát is angolul néztem meg a moziban.
13/15 anonim válasza:
Köszönöm, megnéztem az isohunt-ot, de sajnos már a kezdőlapnál sem jutok tovább...nem enged... :(
14/15 anonim válasza:
azt hogy hoztad össze? isohunt.to, erre mentél fel? felül beírod amit akarsz, utánna "search" és már listázza is ki, a felső 5 mindig sponsor link, azokat hagyd ki, alatta vannak a torrentek
15/15 anonim válasza:
Ööööö, nem a .to-ra, hanem a .com-ra mentem és ott szépen kiírja, h letiltották az oldalt szerzői jogok védelme miatt..stb.
Köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!