Anakint miért Anizza mindenki a Star Wars 2 részében?
Figyelt kérdés
az első részben mindenki Anakinnak hívja, senki se hívja Aninak. a második részben meg mindenki úgy hívja őt.2015. febr. 8. 16:56
1/7 anonim válasza:
Mert nem csak a film gagyi, hanem a szinkron is.
2/7 A kérdező kommentje:
nem csak a magyar szinkronban hívják úgy, eredeti nyelven is úgy hívják!
2015. febr. 8. 17:03
3/7 anonim válasza:
Nem csak Padmé hívja úgy? Nekem nem rémlik, hogy Obi Wan így hívja, talán csak egyszer. Yoda mester meg aztán végkép nem hívta így.
Padmé meg azért hívta így, mert szerelmesek voltak, azok mindig becézik valahogy a párjukat.
4/7 A kérdező kommentje:
Jar Jar is úgy hívja, meg Watto is meg mikor az anyját megtalálja ő is úgyhívja, de egyikükse hívta úgy, sőt Watto még csak azt se mondta rá hogy Ani.
2015. febr. 8. 17:18
5/7 A kérdező kommentje:
bocsi azt akartam írni hogy Watto még Anakinnak se hívta
2015. febr. 8. 17:18
6/7 anonim válasza:
Hát nem tudom, biztos a 2. részre jutott eszükbe, hogy így lehet becézni és bele tették, nem tudom
7/7 anonim válasza:
Anakin édesanyja mindig Anizza Anit, Padme átvette tőle, Jar Jar átvette Padmétól, Watto pedig nem sokat beszélt Anakinhoz, de mivel az édesanyja mindig úgy hívta, gondolom, azért hívja Watto Aninak. Meg mindenki más. Vagy az újralátás örömében mindenki elfelejtette, hogy Anakin fiú. :D A Jedik sose hívják Aninak. (bár, Jinn majdnem minden fanfictionben leanizza) Ó, és Jar Jar - ugye őneki a közös nyelv nem az erőssége, lehet, hogy csak azért Obizott meg Anizott, mert nem volt kedve törni a nyelvét a hosszabb nevekkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!