Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért foglalkozik mindenki...

Miért foglalkozik mindenki annyit, azzal, hogy Han lőtt-e először az Új reményben?

Figyelt kérdés

Lehet,hogy már nem aktuális,de én mostanában bukkantam rá ezt firtató cikkekre

Miért lenne baj, hogy Han lőtt előbb? Pisztolyt fogtak rá.Ráadásul a jellemfejlődése elején tart. Nem tökéletes nem maga a jóság Néha nem értem Lucast.

2014. jan. 2. 18:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Azért zavaró, hogy Greedo lő először, mert Han-t itt ismerjük meg, és a személyiségéhez nagyon is illett az, hogy nem várja meg, míg fegyvert fognak rá.

Teljesen felesleges húzás volt, a karakterből elvett, ráadásul paint-tel berajzolni egy csíkot, technikailag is iszonyú silány megoldás.

2014. jan. 2. 20:04
 2/3 anonim ***** válasza:

önvédelmi szempontból a támadás alap lépés fenyegetettség esetén,főleg ha elkerülhetetlen a konfliktus.

de ennyi erővel azt is elemezhetnék,amikor az elveszett frigyládában az óriás kardos tuareget lelövi,mint a kutyát,hidegvérrel meggyilkolja indy,és úgy van tálalva,hogy nevessen rajta a néző.

ezen miért nincsen kiakadva ewok macis lucas?

2014. jan. 5. 01:55
 3/3 anonim ***** válasza:

Mert azt szerencsére Spielberg rendezte, és nem kontárkodhat bele.

Nem mintha őt sokkal jobbnak tartanám...

2014. jan. 5. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!