Miért foglalkozik mindenki annyit, azzal, hogy Han lőtt-e először az Új reményben?
Lehet,hogy már nem aktuális,de én mostanában bukkantam rá ezt firtató cikkekre
Miért lenne baj, hogy Han lőtt előbb? Pisztolyt fogtak rá.Ráadásul a jellemfejlődése elején tart. Nem tökéletes nem maga a jóság Néha nem értem Lucast.
Azért zavaró, hogy Greedo lő először, mert Han-t itt ismerjük meg, és a személyiségéhez nagyon is illett az, hogy nem várja meg, míg fegyvert fognak rá.
Teljesen felesleges húzás volt, a karakterből elvett, ráadásul paint-tel berajzolni egy csíkot, technikailag is iszonyú silány megoldás.
önvédelmi szempontból a támadás alap lépés fenyegetettség esetén,főleg ha elkerülhetetlen a konfliktus.
de ennyi erővel azt is elemezhetnék,amikor az elveszett frigyládában az óriás kardos tuareget lelövi,mint a kutyát,hidegvérrel meggyilkolja indy,és úgy van tálalva,hogy nevessen rajta a néző.
ezen miért nincsen kiakadva ewok macis lucas?
Mert azt szerencsére Spielberg rendezte, és nem kontárkodhat bele.
Nem mintha őt sokkal jobbnak tartanám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!