Szerintetek milyenek lesznek az új Silvester Stallone filmek?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy nem a megfelelő kategória,de itt hamarabb kapok választ valszeg.Szóval még jó múltkor voltam a moziba a barátnőmmel és megnéztük A feláldozhatók 3-mat nekem nagyon tetszett,bár volt benne egy kis túlzás akció terén.Nektek hogy tetszett,vélemény róla?Olvastam egy pár cikket és állítólag lesz Feláldozhatók 4,Rambo 5,és Rocky 7 (Creed) Szerintetek ezek miről fognak szólni,mi lesz a történetük?Amúgy Sly a kedvencem csak azért kérdem. :) A barátnőm is imádja a filmjeit.2015. febr. 8. 13:43
1/2 opened paradise válasza:
Rocky 7?
Szivatsz?
A négyet úgyse lehet felülmúlni,ráadásul a 6 is olyan volt már,hogy inkább hagyjuk.
2/2 anonim válasza:
Szerintem egyre rosszabb. Már 68-69 éve pályán van az öreg, ő sem lesz fiatalabb, ő sem az igazi már valahogy. De azért nem olyan vészes, meg ő hozta először össze 'ezt' a színészcsapatot egyetlen filmen belül, az se volt rossz ötlet.
A Halálos iramban 7-et azért jobban várom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!