Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Egy filmről lenne szó amibe...

Egy filmről lenne szó amibe Lucious Lyon szerepel, régebben láttam már és a címét nem tudom, vki ismeri esetleg a színészt?

Figyelt kérdés
2015. febr. 7. 21:53
 1/6 anonim ***** válasza:

imdb

[link]

2015. febr. 7. 22:03
 2/6 anonim ***** válasza:

Ejjjjjh ecsém, hogy nektek minek internet...

Nem sértésből, de iskolában bevezetnék 1-2 órát arra, hogy, "miként keressünk az internet segítségével"

2015. febr. 7. 22:07
 3/6 A kérdező kommentje:

Ejj h a néhány kommentbajnok mindenit :)

Google-ba is kerestem már és Wikipedian is de nem találtam képzeld azért írtam ide h hátha ismeri-e vki a színészt és ismeri-e egy-ket filme címét! Egyébként is, ez az oldal nem interneten van??!! Mert ezt most úgy írtad mintha ez az oldal nem erről szólna!:) ha hőskodni akarsz akkor ne itt kezd értelmetlen dolgokkal ezt csak úgy jó tanács képp... Ha nem tetszik egy kérdés nem muszáj rá választ adni ami mellesleg nem is ad választ a kérdésre mert nem azért tettem fel h a magadfajta unalmas életű emberek leszoljanak érte.. Na puszi

2015. febr. 7. 22:16
 4/6 anonim ***** válasza:
#1-es vagyok, úgy látszik nálam másképp működik a google :D
2015. febr. 7. 22:23
 5/6 A kérdező kommentje:

Am első válaszolo, nem ez az a film de köszi a linket

A filmben amire én gondolok szerepel egy terhes nő és egy szőke hajú csaj , énekelnek is benne vagyis inkább ők csinálnak egy dalt, elég régi film már és csak arra emlékszem h nagyon tetszett :D még kicsi vtam mikor láttam és egyébként arról a filmről jutott eszembe amit linkelttél :)

2015. febr. 7. 22:23
 6/6 anonim ***** válasza:

Na hát akkor, megmutatom, ne csak nézz, láss is.

Lásd csodát, amit te linkeltél, illetve akit feltüntettél, az egy karakter, amit az imdb szépen ki is emel..

Ugyanis, Lucious Lyon egy 1800 ban született szenátor, kétlem, hogy színészkedéssel foglalkozna, tekintve, hogy az 1800 as években még nem igazán készítettek filmeket.

Naháááát, hogy mikre nem képes ez az internet....

Na mármost, akit te keresel, az valójában Terrence Howard, és itt vannak a filmjei.

[link]

Örülök, hogy segíthettem.

#2. voltam.

2015. febr. 7. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!