Szerepel itt Valaki "PluszMinusz" névvel? Ugyanis ezt szeretném használni ezután, ha lehet.
Figyelt kérdés
2014. aug. 9. 12:05
1/5 anonim válasza:
Ha van valakinek ilyen felhasználóneve, azt a rendszer érzékelni fogja és nem fogja hagyni, hogy neked is az legyen.
Egyébként a mínusz szó hosszú í-vel írandó.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de úgy vélem az alkotói vagy választási szabadsághoz tartozik, hogy milyen ékezetet használok. Sokkal jobb, gördülékenyebb-pörgősebb így kimondani rövid i-vel, mint a hosszúval. Az, hogy egybeírtam és közbülső nagybetűt is használok sem helyes, mégis így van jól. Tehát nyelvhelyesség ide vagy oda, én így látom jónak. Ez egy név és nem nyelvtani mintapélda! Ez adja savát-borsát, egyediségét is egyúttal. Rendben?
2014. aug. 9. 15:11
3/5 A kérdező kommentje:
:) A Batthyány név talán helyes? Írd és mondd: mekkora a különbség? Hogy nézne ki így: Battyányi? :)
2014. aug. 9. 15:40
5/5 A kérdező kommentje:
Bocs, igazából nem akartam. Csak támadt (megtámadott) néhány gondolatom, amit nem tudtam véka alá rejteni. Vegyük könnyedén. Ennyi volt és kész! :)
2014. aug. 9. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!