Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Egy 14 éves megnézheti?

Egy 14 éves megnézheti?

Figyelt kérdés
A Paranormal Activityt 14 évesnek ajánljátok? Megnézheti? Tudnátok olyan horror filmeket írni amit egy 14 éves is megnézhet?

2015. febr. 6. 21:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
61%
nem lenézésből írtam. kiskoromban nekem is tetszettek a horrorfilmek, de aztán elkezdtem érdeklődni az igényes filmek iránt és kinőttem belőlük. természetesen most is van 1-2 horrorfilm amit megnézek, de mint a műfaj iránt érzett "vonzalmam" már elmúlt és ezzel legtöbben így vannak. de nem állok le vitázni erről, van akinek ez tetszik.
2015. febr. 8. 18:21
 12/13 anonim ***** válasza:
68%
attól hogy neked változott az ízlésed még nem "kinövést jelent,mert ez nem gyerekhóbort,nem is gyerekeknek készítik,és megint lenézően írtál,elég durva hogy nem veszed észre ,de hát majd "kinövöd"
2015. febr. 8. 18:47
 13/13 A kérdező kommentje:
fejezzétek be most! Van értelme folytatni?
2015. febr. 8. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!