Egy 14 éves megnézheti?
Figyelt kérdés
A Paranormal Activityt 14 évesnek ajánljátok? Megnézheti? Tudnátok olyan horror filmeket írni amit egy 14 éves is megnézhet?2015. febr. 6. 21:46
11/13 anonim válasza:
nem lenézésből írtam. kiskoromban nekem is tetszettek a horrorfilmek, de aztán elkezdtem érdeklődni az igényes filmek iránt és kinőttem belőlük. természetesen most is van 1-2 horrorfilm amit megnézek, de mint a műfaj iránt érzett "vonzalmam" már elmúlt és ezzel legtöbben így vannak. de nem állok le vitázni erről, van akinek ez tetszik.
12/13 anonim válasza:
attól hogy neked változott az ízlésed még nem "kinövést jelent,mert ez nem gyerekhóbort,nem is gyerekeknek készítik,és megint lenézően írtál,elég durva hogy nem veszed észre ,de hát majd "kinövöd"
13/13 A kérdező kommentje:
fejezzétek be most! Van értelme folytatni?
2015. febr. 8. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!