Egy 14 éves megnézheti?
Figyelt kérdés
A Paranormal Activityt 14 évesnek ajánljátok? Megnézheti? Tudnátok olyan horror filmeket írni amit egy 14 éves is megnézhet?2015. febr. 6. 21:46
1/13 anonim válasza:
A paranormal activity egy rakás szar semmi félelmetes nincs nem történik semmi. Amit ajánlok a démonok között shutter mama ha csak szimpla gusztustalant akarsz halálos kitérő 4.14l és horror függő vagyok irhattok meg jókat
2/13 A kérdező kommentje:
irsz horrorokat? akkor? :)
2015. febr. 6. 21:57
3/13 anonim válasza:
Disney filmek és egy j pár gyerek mese
4/13 A kérdező kommentje:
bocsi de ez nem a vicc kategória (második) kac-kac
2015. febr. 6. 22:04
5/13 anonim válasza:
Szerintem igazából bármilyen horrort megnézhetsz ,csak tőled függ , h mennyire vagy ijedős. Itt van pár horror film : Démonok között , Rémálom az elm utcában , Viasztestek , Síri találkozások,American Horror Story(mondjuk ez sorozat de nagyon jó):) Remélem tudtam segíteni.
6/13 anonim válasza:
én 13 évesen néztem még meg anno és téptem a fejem hogy mekkora szar
7/13 A kérdező kommentje:
köszönöm :) megy a zöldkéz
2015. febr. 6. 22:56
8/13 anonim válasza:
Filmek:
Végső állomás horror 1-2-3-4
REC 1-2 talán 3 is van azthiszem
Sorozatok:
Odaát sorozat,
The Walking Dead zombis sorozat
írok még ha szereted az ízlésemet :)
9/13 anonim válasza:
nem kell keménykedni, hogy mi mekkora szar meg hány évesen néztél horrort :D nézz horrort ha az jön be éppen, aztán úgyis kinősz belőle.
10/13 anonim válasza:
9. annyira szánalmas lenéző duma ez hogy majd kinősz belőle,ha valaki szereti akkor szereti,valaki 40 évesen is szereti,nem kor kérdése,és igen 13 évesen is szar gyenge film volt,semmi ijesztő jelenet vagy hangulata nem volt,meg a másik sablon lenéző szöveg a "keménykedés" amit nagyjából mindenre rá lehet mondani ha eltér a vélemény,de legközelebb hasznos választ is nyugodtan küldhetsz ha ennyire idős vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!