Kivel nézed meg a szürke 50 árnyalatát?
Akkor most kérdeznék megint!
Milyen stílusú/fajtájú könyveket szerettek olvasni,hogy ennyire lepontozzátok a könyvet?
4-es vagyok. Gyakorlatilag bármit elolvasok a szépirodalomtól kezdve a legújabb toplisták dobogósaiig, aminek kicsit is érdekel a története, esetleg egy számomra kedves író írta, függetlenül a könyv korától, népszerűségétől, a megette álló reklámtól.
Azt azonban ki nem állhatom, ha egy minimális irodalmi értékű mű köré olyan reklámot húznak, amit a minősége alapján messze nem érdemelne meg. Ez a helyzet evvel a regénnyel is.
Végül is kinek a pap,kinek a paplan! :)
Én is mindent elolvasok,ami érdekel,bármilyen műfaj is legyen az. Attól még nem fújjogok semmire,amiből film készül. Lásd Harry Pottert! Eredetileg ki sem akarták a könyvet adni és mi lett belőle?!
A Fifty Shades of Grey könyv fordítása elég ramatyra sikeredett,de nem rossz,maga a mű.
Nem néztem utána,hogy hány éve kapható,de én 1 hete kezdtem neki és 2 napra rá már kiolvastam a trilógiát!
Ha nem szeretek egy könyvet,bármennyire is utálom,hogy nem fejezem be,de nem tudom végigolvasni,mert csak szenvedés az egész.
De nem vagyunk egyformák!
Sokan úgy pocskondiázzák,hogy el sem olvassák,de olyanról is tudom,hogy pocskondiázza,aki csöpögő nyállal olvasta végig,csak nem meri bevallani,hogy mennyire tetszett neki a könyv!
A filmet leírni meg egyenesen gyerekes,hisz még le se adták...
Ennél azért akadnak 100x szarabb filmek is!
Peace
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!