Film ami 100% hogy meg sírat? Tudni lehet hogy én olyan típus vagyok aki egy mesén elsírja magát vagy esetleg az egri csillagokon mikor a lovak meghaltak.
Figyelt kérdés
Elég vicces de na.. szerintem az összes lehető szerelmes filmet kivégeztem a nyáron. Emlékezz rám, One day, Kedves John, Csillagainkban a hiba, A lehetetlen, Halál soron, Nővérem húga, Séta a múltba. Ne engedj el, Felhök fölött 3 méterrel mint két része, Egy külön srác feljegyzései.. ezeket már láttam, a többi címe eszembe se jut. A fiúk nem sírnak az milyen?2015. febr. 1. 19:41
11/11 anonim válasza:
Kal ho naa ho, Aashiqui 2, igaz, csak felirattal vannak, és vannak idegesítő részei az elsőnek, de alapvetően nagyon szép filmek, a végükön biztosan sírsz. Ne ítélj az alapján, hogy nem hollywoodi, hanem bollywoodi filmek, talán még jobbak is :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!