Film ami 100% hogy meg sírat? Tudni lehet hogy én olyan típus vagyok aki egy mesén elsírja magát vagy esetleg az egri csillagokon mikor a lovak meghaltak.
Figyelt kérdés
Elég vicces de na.. szerintem az összes lehető szerelmes filmet kivégeztem a nyáron. Emlékezz rám, One day, Kedves John, Csillagainkban a hiba, A lehetetlen, Halál soron, Nővérem húga, Séta a múltba. Ne engedj el, Felhök fölött 3 méterrel mint két része, Egy külön srác feljegyzései.. ezeket már láttam, a többi címe eszembe se jut. A fiúk nem sírnak az milyen?2015. febr. 1. 19:41
1/11 Koaxk Ábel válasza:
2/11 anonim válasza:
"szerintem az összes lehető szerelmes filmet kivégeztem a nyáron"
azért ezt elég merész kijelenteni, tekintve hogy a filmgyártás történelmében több tízezer "sírós" film készült :D
itt van néhány, amin garantáltan besírsz (nem mind romantikus):
O poveste de dragoste Lindenfeld, Az élet csodaszép, Harvey, Karusszel, Becéző szavak, Acélmagnóliák
3/11 A kérdező kommentje:
jójó, érted hogy értettem!:D
köszönöm!:D
2015. febr. 1. 19:59
4/11 HalkHogen válasza:
Ébredések
Philadelphia
Árvácska
Hacsi
Ezeken tuti sírni fogsz. Az Árvácskán végig. :D
Egyébiránt: "megríkat".
5/11 Deliverance válasza:
Ne hagyd ki a Now is goodot sem. Gyönyörű film, és Dakota Fanning istenien játszik benne.
7/11 A kérdező kommentje:
a Most jót már láttam, tényleg nagyon szép film :(
2015. febr. 2. 13:17
8/11 ikzsofi00 válasza:
Holt költők társasága, Az utolsó dal, Hacsi a leghűségesebb barát, Merida a bátor, Az élet szép.
10/11 anonim válasza:
Nem speciel romantikus film,vígjátéknak kezdődik,de én a "Távkapcs" második felét szinte végigbőgtem :")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!