Fanatikus kerestetik =) Sorozat-függő vagy?
Nem tudom pontosan meghatározni, de hasonló mértékű függőségre gondoltam, mint ami a "hardcore" wow játékosoknál áll fenn.
Egy cikkhez (suliújság) keresnék klienseket, ha írnál néhány mondatot, természetesen abszolút anonim módon, megköszönném.
önmagában a sorozat függőséget nem lehet összekeverni a virtuális szerepvilág börtönével.
Amíg az egyikben mint külső szemlélő vagy, úgy a másikban "te alakítod" a környezetedet így nyílván sokkal mélyebb fogság alakul ki.
Amúgy A sorozatok "függőit" fanatikusnak a wow függőket pedig lassan "betegnek" tartják. Egyes ázsiai országokban már külön elvonótárbor van az ilyen gyerekek számára. Akik nem tudnak meglenni wow, internet, és mobil nélkül.
Amúgy magamat amolyan hétvégi lusta trekkernek vallom, ha alkalmam és időm nyílik rá akkor 24et vagy star treket nézek. Persze van amikor bejön a képbe az így jártam anyátokkal, vagy az odaát, esetlen dr house, ezek hangulattól függenek.
Alapjában véve a sorozat azért átütőbb egy filmnél, mert a több rész több izgalmat rejt a kedvenc karaktereddel így egy ültő helyedbe megnézhetsz egy évadot is ha elég kitartó vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!