Amerikai fejpántos "művészfilm" és egy horror, ahol egyedül él a szereplő és lakik még valaki a házban? Nem tudom a címüket.
Figyelt kérdés
Az első film egy amerikai, félig művészfilm. Arról szól, hogy az emberekre erőltetnek egy fejpántot, ami elbutítja őket, s közben egy szűk kör irányítja az országot. Lényege az, hogy így nem lesz bűnözés. Valaki leveszi és megy a balhé utána. Kb erről szól a film.
A másik történetéről kevesebbet tudok, csak annyit, hogy egy horror-thriller film. Egy férfi egyedül él egy nagy házban, s egyik napról a másikra elkezd hangokat hallani. Később úgy gondolja, hogy van rajta kívül még valaki a házban, aki vele együtt él. Pl. konyhából hall zajokat, zongora megszólal stb. Szerintem nem amerikai film, de nem vagyok benne biztos.
Régóta keresem ezeket a filmeket, de ezesetben a google nem a barátom :D Előre is köszönöm a segítséget :)
2015. jan. 29. 23:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!