Bosszúállók! Valaki elmagyarázná mi lehet Natasha Romanoff (Fekete özvegy) és Clint Barton (Sólyomszem) között?
Filmben 61. perc. Ott kapsz választ a kérdésedre.
Natasha kihasználta a képességét, gyilkolt, nem érdekelte, kit szolgál vele. A SHIELD felfigyel rá, Bartont küldik, hogy megölje Natashát, de a férfi megkegyelmez.
Elnézést, most veszem észre, hogy nem lett értelmes. Hadd javítsam.
Szóval Natasha - mégmielőtt a SHIELD-hez kerül - orgyilkosként járta a saját útját, kihasználta a "képességét", nem érdekelte, kit vagy mit szolgál vele, jót vagy rosszat. A SHIELD természetesen felfigyelt rá, és Bartont küldték el arra, hogy kicsinálja Natashát. De Barton nem ölte meg.
Natasha így tartozik neki eggyel.
SPOILER VESZÉLY.
Igen, én is éreztem, hogy Banner meg Natasha között lesz valami, gyanús volt mindvégig. Én is sajnálom Clintet meg Natashát, és úgy vélem, hogy Clint fogja életét veszteni (valószínűleg a Civil War alatt), mert a képregényben is ő halt meg. Ugyanakkor utalás volt arra is, hogy Natasha meg a Kapitány jön össze... hát én őszintén szólva nem tudom már. A Kapitány úgyis hamarosan meghal, szóval mindegy.
Bannert meg nem értem, hogy hova a francba lett Betty.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!