Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Bosszúállók! Valaki elmagyaráz...

Bosszúállók! Valaki elmagyarázná mi lehet Natasha Romanoff (Fekete özvegy) és Clint Barton (Sólyomszem) között?

Figyelt kérdés
Már régóta keresgéltem, de konkrét dolgot nem találtam. Kíváncsi lennék mi van, vagy esetleg mi lesz közöttük. Ti mit gondoltok?

2015. jan. 29. 13:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Filmben 61. perc. Ott kapsz választ a kérdésedre.

Natasha kihasználta a képességét, gyilkolt, nem érdekelte, kit szolgál vele. A SHIELD felfigyel rá, Bartont küldik, hogy megölje Natashát, de a férfi megkegyelmez.

2015. jan. 29. 15:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Elnézést, most veszem észre, hogy nem lett értelmes. Hadd javítsam.

Szóval Natasha - mégmielőtt a SHIELD-hez kerül - orgyilkosként járta a saját útját, kihasználta a "képességét", nem érdekelte, kit vagy mit szolgál vele, jót vagy rosszat. A SHIELD természetesen felfigyelt rá, és Bartont küldték el arra, hogy kicsinálja Natashát. De Barton nem ölte meg.

Natasha így tartozik neki eggyel.

2015. jan. 29. 15:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem fognak összejöni a közeljövőben :/
2015. febr. 3. 18:48
 4/9 A kérdező kommentje:
Ez biztos??? Miből gondolod? :-\
2015. febr. 4. 13:27
 5/9 anonim ***** válasza:
90%
Onnan, hogy a következő Bosszúállók Ultron kora filmben Natasha Hulk-kal fog járni, egy későbbi Bosszúállók filmben pedig vagy Natasha vagy Clint fog meghalni. Sajnálom is őket, hogy soha nem fognak össze jönni, pedig szép pár lehettek volna (szerintem), Bruce Banner-nek meg ott van Betty Ross.
2015. febr. 4. 13:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

SPOILER VESZÉLY.

Igen, én is éreztem, hogy Banner meg Natasha között lesz valami, gyanús volt mindvégig. Én is sajnálom Clintet meg Natashát, és úgy vélem, hogy Clint fogja életét veszteni (valószínűleg a Civil War alatt), mert a képregényben is ő halt meg. Ugyanakkor utalás volt arra is, hogy Natasha meg a Kapitány jön össze... hát én őszintén szólva nem tudom már. A Kapitány úgyis hamarosan meghal, szóval mindegy.

Bannert meg nem értem, hogy hova a francba lett Betty.

2015. febr. 4. 18:50
 7/9 Claire15 ***** válasza:
100%
A 2. részben kiderült,hogy Bartonnak családja van.Meg be is szólt a felesége, h ,,szólj,ha felnőttél,és észrevetted solyomszem.
2015. máj. 16. 22:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát, nem Clint halt meg
2023. jan. 12. 15:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Ja és a Kapitány sem olyan "hamarosan" halt meg.
jan. 23. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!