Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Natasha Romanoff akkor Hawkeye...

Natasha Romanoff akkor Hawkeye-ba szerelmes?

Figyelt kérdés
Eddig azt olvastam, hogy Hawkeye-ba szerelmes, de találtam képeket, ahol amerika kapitánnyal smárol ( nem a filmből!), meg bucky-val (ez elméletileg a képregényből van) és spiderman-el is (ezt is szintém a képregény szerűségben láttam. Most akkor kibe szerelmes? És ezek igazak?

2014. aug. 1. 19:53
 1/3 anonim ***** válasza:

(Szerintem Pókemberrel nem őt láttad. )

Natasha nem szerelmes hivatalosan senkibe, de nagyon sok mindenkivel össze akarják boronálni, főleg Clinttel meg Steve-el. Azonban attól, hogy látsz egy fanartot, még nem kell a hivatalos dolgokra gondolni. Szeretném azt hinni, hogy sose visznek a történetébe szerelmi szálat, mert kiskorától nincs magánélete, nem hiszem, hogy valaha is vágyna egy kiegyensúlyozott kapcsolatra. Persze nagyon szívesen megnézném őket Clinttel aranyosan aludni együtt, főzőcskézni, közben veszekedni, majd elmenni és szétrúgni pár segget :D

2014. aug. 1. 21:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Natasha Romanoff X professzor szeretője.
2014. aug. 1. 22:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Romanoff ügynök Hill ügynökkel jött össze de csak titokban, aki mást mond az nem tudja...
2014. szept. 6. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!