Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Okostévén hogyan tudnék...

Okostévén hogyan tudnék 3D-ben filmet nézni?

Figyelt kérdés
3D képes okostévém van, adtak hozzá szemüvegeket is. Mivel nincs Blu-Ray lejátszóm, letöltöttem egy filmet 3D-ben (új fajta, nem az a gagyi kék piros szemüveges 3D), de mivel ISO-ba volt csomagolva a Blu-Ray Disc tartalma, elindítottam gépen, HDMI kábellel csatlakoztattam a TV-hez, azon ment a film, bekapcsoltam a távkapcsolón a 3D funkciót, és így se volt jó.... Azért mert a laptop nem tud 3D-t lejátszani vagy miért? Hogy tudnám ezt megoldani? Azért hogy megnézzek pár filmet 3D-ben, nem költenék rá 100ezret (50-60 ezer minimum a 3D-s Blu Ray lejátszó+ kb 5-10 ezer ft/film)

2015. jan. 20. 13:20
 1/3 anonim válasza:
0%
Amennyire én tudom, az okostévékhez aktív 3D szemüveg kell (ezek több ezer forintba kerülnek), amik elemmel működnek és ha jól tudom wifi-n keresztül kapcsolódnak a TV-hez. Nem vagyok benne biztos, egy ismerősöm mondta.
2015. jan. 20. 14:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem nincs ilyen tévém, de USB-ről MKV formátumban biztos le lehet játszani. Tele vannak a torrent oldalak ilyen formátumú 3d-s filmekkel, és az MKV-t minden újabb tévé támogatja.
2015. jan. 21. 19:23
 3/3 homo ludensz ***** válasza:
Nekem Samsung okostévém van és a hozzákapott 2 szemüvegből az egyiket bontottam fel és gombelem be, és a tv. felismeri erre zölden kijelez.2013-as a tv.-m és nagyon sok filmet megkeresek a PC.-n majd HDM kábellal van összekötve a tv. a PC.-vel azután aktiválom s már nézem is.A PC.-t meg kikapcsolom,igaz nekem a net is rajta van a TV.-n is mert onnan szkájpolok.
2015. jan. 21. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!