Az új Majmok bolygója filmet meg tudom úgy nézni, h egyáltalán nem ismerem a sztorit, nem láttam a korábbi/régebbi részeket?
A majmok bolygója: Forradalom egy szuper jó film mind technikailag, mind dramaturgiailag.
Egyáltalán nem kötődik az előző részekhez, teljesen értelmezhető önmagában is.
Köszi mindenkinek, a régieknek olyan rossz az értékelésük, h nem akarom rászánni az időt.
Ez meg egész jó értékeléssel bír vmiért, ezért gondoltam szánok rá 2 órát, igaz így se tuti, h jól járok, de legalább látok ilyen filmet is.
Ne viccelődj.
A legelső majmok bolygója (talán 1968-as) az alapmű. A Tim Burton féla az nem, az viszont zseniális.
A port.hu-ne meg 8.7
Most már értem hogy miért írtad hogy "szemetebb emberek kedvéért", de szerintem egyszerűen ezt hozod ki belőlünk.
hát ezt tényleg benéztem akkor, én csak ncore-on néztem az értékelését, és gondolom vhogy másikét láthattam, szóval így már esélyes, h talán megnézem a régieket is akkor. :)
a szemetebb embereket azért írtam, mert a fő kérdés miatt írhatnak ilyet a szuper okosak, h "meg tudom nézni a filmet, de nem fogom érteni a tartalmát", de te mire gondoltál utolsó válaszoló?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!