Melyek azok a filmek melyek az embert gondolkodásra bírják és hetekig lehet rajta agyalni?
Figyelt kérdés
Szóval...én mindig is szerettem az ilyen filmeket....vasárnap rá találtam az IDŐHUROK című filmre melyen még ma is gondolkodok...egyszerűen csodajó volt...imádtam...na szóval nekem olyan filmek kellenének melyek ilyen "gondolkodós filmek" pl:matric,időhurok,Tökéletes trükk.....2015. jan. 13. 15:27
1/7 anonim válasza:
A.I. Mesterséges Értelem
Coherence
Az Őslakó - The Man from Earth
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi...én még hallottam egy filmről ami arról szol hogy valami álmokban ugrálnak avgy belemennek másik álmaiba vagy micsoda....annak mi a címe?
2015. jan. 13. 20:57
3/7 A kérdező kommentje:
Megvan...Eredet.....semmi...Tudtok még ilyen filmeket?Nagyon köszi az eddigi válaszokat.
2015. jan. 13. 20:58
4/7 anonim válasza:
holtodiglan
vad vágyak
nekem mondjuk a Kör is ilyen agyalós volt kicsit :D
Elcserélt Életek
szerb film (na attól én rosszul voltam egy hétig inkább mondjuk)
5/7 anonim válasza:
meg engem a jövőben játszódó filmek is gondolkodásra késztetnek.
Mi lenne ha..? megtörténne ami a filmben
pl Revolution sorozat, avgy a The 100
Tekken
Felhőatlasz
Képlet
Időgép
6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat...remek filmeket írtatok...:D
2015. jan. 14. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!