Tudtok olyan filmeket amik pozitív irányba gondolkodásra késztetik az embert?
Figyelt kérdés
Bár még csak 20 éves vagyok, még is teljesen el vagyok keseredve. Egyszerűen képtelen vagyok elfogadni a jelenlegi helyzetemet, és azt se tudom hogyan változtathatnék rajta hogy ne legyen még rosszabb. Nem igazán vannak kilátásaim a jövőre, egyszerűen fogalmam sincs hogy érhetném el a céljaimat. Igazság szerint csak úgy vagyok. Szóval valami? A Secret és társai önáltató sz*arokkal kíméljetek.2014. jan. 21. 18:28
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
Ezek játékfilmek, a magam részéről ezekből többet tudok meríteni, mint a motivációs tréninges filmekből. Mivel azt nem írtad, hogy mi miatt vagy elkeseredve, nem tudhatom, hogy ezek a filmek jók lesznek-e, de engem személy szerint pozitívan erősítettek. Amúgy meg kitartást, legalább vannak céljaid! :)
Életrevalók
Meglógtam a Ferrarival
A boldogság nyomában
Az igenember
3/4 anonim válasza:
Amelie csodalatos elete.Amint megnezem ,boldogsaggal tolt el.
4/4 anonim válasza:
A bakancs lista
Àldott kezek de sokan ugy ismerik Arany kezek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!