Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mikor lesz itthon a tv-ben az...

Mikor lesz itthon a tv-ben az American Horror Story 4. évada? És hogy lesz e 5. évad?

Figyelt kérdés
2015. jan. 5. 17:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Azt olvastam, hogy Jessica Lange 7 évadot is bevállalna, szóval sztem lesz 5. is.
2015. jan. 5. 17:28
 2/7 anonim ***** válasza:

Bevállalna 7 évadot is? Múltkor még azt nyilatkozta,hogy nem szerepel többet filmben...és a rendező megpróbálja rábeszélni a 4. évadra. Remélem sikerül neki! Jessica Lange a lelke annak a sorozatnak!!!

Egyébként lesz 5. évad, az USA-ban októberben kezdik.

2015. jan. 6. 21:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Ezt csak olvastam, nem biztos, hogy igaz, de szerintem azért még fog csinálni, jól megy a sorozat. Amúgy ott van még Even Peters is. Lehet tudni vmit az 5. évadról (főleg az alaptörténet érdekel)?
2015. jan. 6. 21:32
 4/7 anonim ***** válasza:

Még nem írtak róla semmit, tudomásom szerint. De már nagyon várom! Kíváncsi vagyok milyen téma lesz.

Bár még a 4. évadot nem néztem, mert akkor túl sokat kellene várni az 5-re.

2015. jan. 7. 20:52
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Online, felirattal meg tudod nézni a 4. évadot, tévében szerintem idén októberben lesz - bár én nem nézek tévében sorozatokat. ... Az 5. évad, úgy néz ki, hogy ufokról fog szólni, és Jessica Lange hivatalosan is kilépett. Pedig ő benne a legjobb! Viszont Neil Patrick Harris belépett, 4. évadban már szerepel is, a 11. résztől. Az ufokra azért gondolok, mert az író/producer már utalgat erre "bögre" "kalap" = csészealj, kör :D Tehát ufok. Mondjuk a 2. évadban már feltűntek ufok, de mindegy. Meg a Jessica Lange a 4 évadban mikor énekel, a szövegben van a "life on Mars". Alig várom! ;)
2015. jan. 13. 19:38
 6/7 anonim ***** válasza:

Én most nézem, jól elírtam. Nem a 4. évadra, hanem az 5.-re akarja/ta rábeszélni.

Már tutira, hogy kiszáll J. Lange? Nélküle már nem lesz olyan jó!!!

2015. jan. 16. 21:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen, tutira kilépett. De most a Lady Gaga lesz benne, Hotel lesz a címe, egyre inkább úgy gondolom, hogy ufok lesznek benne ...
2015. márc. 7. 04:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!