Egy filmes oldalon láttam, hogy összegzik a filmeket a szerint, hogy 2014-ben melyik volt a legsikeresebb. Többi lent?
Figyelt kérdés
Összeszámoltam, hogy az évben 21 alkalommal voltam moziban, szeretem a filmeket, de egy kicsit lelkiismeret furdalásom van mert így összegezve túlzásnak tartom. Szerintetek gáz?2015. jan. 5. 12:54
1/1 anonim válasza:
Nem az. Ritkán járok moziba de én is film mániás vagyok van hogy naponta 4-et megnézek. És ezt utálom sokszor magamban mivel hogy mikor unatkozok és filmeznék, nem kapok egy jó filmet magamnak és ha igen akkor későre. És ilyenkor úgy érzem minden jó filmet láttam már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!