Szerintetek melyek a legjobb animék 2014-ben?
Nekem 2014-ből az Aldnoah.Zero tetszett a legjobban, de az évből a kedvenceim közé tartozik a Barakamon, az Ao Haru Ride és a Hamatora is. Ezeken kívül jó volt még a Zankyou no Terror, Noragami, illetve a Psycho-Pass 2 is (de az első évad messze jobb volt).
2014-ben indult, de 2015-ben fog véget érni a Shigatsu wa Kimi no Uso, ez is nagyon tetszik, szerintem kedvencek között lesz. Pozitív csalódás számomra a Sailor Moon Crystal. Az Akame ga Kill! is egész jó volt. Nekem ezek tetszettek:)
Tokyo Ghoul (bár csak manga miatt, anime önmagában elég gyenge)
Parasyte
Shigatsu wa Kimi no Uso
Tsukimonogatari (téli) és Hanamonogatari (nyári) (nekem tetszett, de csak akkor van "értelme" ennek is, ha láttad az előzményeket, tekintve hogy ez csak egy 2 szer 4 részes epizód a sorozatból még lesz folytatása).
Zankyou no Terror
Fate/Stay UBW
Ezek shoujo aminék, de szerintem 2014-ben nagyon jóknak számítanak:
Ao haru ride
Ookami shoujo to kuro ouji
Tokyo Ghoul - egyik kedvencem lett, főleg a manga már most olvasom másodjára, sajnos az animét sikerült elrontaniuk..., de cenzura nélkül élvezhetőbb én ezt mondanám 2014 legjobb animéjének.
SAO 2 - az első 14 részt (GGO) nagyon élveztem! ha megtartotta volna az anime ezt a szintet és nem ugrik ismét át a 2. fele a fantasyra ez az anime is kedvenc lenne, de nem az.
Akame ga Kill - hmm... jó nak jó, egy szimpla shounen-nél azért több, jók voltak a dark elemek benne, bár több is lehetett volna (pl. kinzókamrás jelenet a mangában elég durva, de itt...). Nálam egyszer nézhető kategóriába tartozik :D
Akatsuki no Yona
Parasyte
Psycho-Pass 2
Haikyuu!!
Black Bullet
Tokyo Ghoul
Ao Haru Ride
Gekkan Shoujo Nozaki-kun
Ookami Shoujo to Kuro Ouji
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!