Ez a film mar megjelent? Vagy meg Keszuloben van? (lent) Ez az a kep amirol tudok hogy filmbol valo
Meg tavaly lattam a youtube-on ennek a filmnek a
forgatasat, es nagyon kivancsi lettem volna ra......de nem tudom hogy most mi lett vele ugy oszinten mert hat sehool nem mutattak be.........elveszett. Valaki tud rola valamit????
Figyelj ökör, unatkozol?OLyan kis görény fajta lehetsz.Tudod nagyon jól hogy nem filmről van szó, a youtub-on nem is létezett soha előzetes, hiszen ez a disney-nek a reklám kampányából való, mint a kép neve is elárulja The little mermaid.
Nem mellesleg Michael Phelps is ott úszkál a vízben.
kedves második!!
azért nem kéne rögtön lehurrogni a kérdezőt...azt írta látta youtube-n valószínűleg filmnek hitte,nem tudhatta h.csak reklám...
Koszi szepen masodik ez jol esett.:( A youtube-on lattam rola egy kis filmet es azt hittem hogy film elozetes:( Ezert kerdeztem meg...mellesleg a youtube-on azt is hallottam hogy az egyik fiu benne Uszo a no meg az a Julianne-nek eredeti voros a haja es hogy a kis lanya imadja a kis hableanyt ezert is vallalta el ..ezt az egeszet. En azt gndoltam hogy ez film melozetes:( Nem tudtam hogy nem...Koszi harmadik rendes vagy
Katica 14:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!