Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Hair című film I got life...

A Hair című film I got life c. dalában pontosan mit jelent a "got"?

Figyelt kérdés
2011. nov. 15. 18:02
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Kapni.
2011. nov. 15. 18:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Angol egyes, leülhetsz :)

I got life - Van életem

Egészen pontosan I have got, vagy I've got akar lenni a pontos névmás és ige, de Berger szlengben beszél, így kihagyja a birtokos eset segédigéjét.

A dal ugye arról szól, hogy neki, mint szabad embernek mi mindene van, szemben a gazdag és unalmas alakokkal (akiknek az asztalán táncol), és azzal összegzi az egész mondanivalóját, hogy neki van élete.

2011. nov. 15. 23:03
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Te retardált azt kédezte, pontosan mit jelent, nem azt, hogy mire utal.
2011. nov. 16. 16:47
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Retardált? Örülök, én Elim vagyok. Kedves szüleid netán hettiták voltak, hogy ilyen érdekes neved van?

De még mindig angol egyes, de ne ülj le, sőt, fel se kelj. :) A get (got) igének egész sor jelentése van, amit magad is megnézhetsz egy szótárban. Összeírok neked egy kis listát, hogy milyen szövegösszefüggésben fordulhat elő ez a szó, és úgy mit jelent.

to get, got

beszerez

elejt (vadat)

elfog

eljut

elkap

elvégeztet

felfog

helyre juttat

hozzáfog vmihez

jut

kap

kerül vhova

lesz vmilyen

megért

nyer

rábír

rávesz

szerez

vesz

válik vmilyenné

vásárol

állapotba juttat

ért

Az egészet meg elolvashatod itt:

[link]

Örültem, kedves Retardált :)

2011. nov. 16. 21:56
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

Hehehehe igen vicces vagy de a kutyát nem érdekli a tevékenységed :)

Egy mondatot írtam, de azt sem bírod megérteni. IQ Testet ne csinálj kérlek, mert nagyon besülnél, kedves Elim kitudjami. Tán Ezel testvére lennél? Vagy török-magyar-mohamedán?

Különben abban igazad volt, hogy több jelentése van, mint ahogy az angol szavak 90%-ának.

2011. nov. 16. 22:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Jaj,ne civakodjatok már,mindeninek nagyon köszönöm a választ!(főleg neked,Elim)
2011. nov. 20. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!