Steebaba kérdése:
Talán Hallmarkos romantikus film, mi lehet a címe?
Figyelt kérdés
Ami rémlik belőle, hogy két barátnő kb 30-as éveiben járnak, elmennek szórakozni egy este, és az egyikük megismerkedik egy helyes sráccal, kiderül, hogy ők legénybúcsún vannak. Jól érzik magukat, stb, aztán a lány barátnője ráveszi, hogy menjenek el az esküvőre (kb idegenként és hívatlanul), de a srác teljes nevét sem tudja, őrültségből belevágnak, mig nem kiderül, hogy pont annak a fiúnak van esküvője, akivel flörtölt. A menyasszony és a vőlegény közben szakít még az oltárnál, mert mégsem akarnak összeházasodni. Többre nem emlékszem, illetve szerintem nem láttam végig. kis költségvetésű romantikus film, de ha valakinek rémlik, azt megköszönöm, ha ír2015. jan. 1. 14:08
1/2 anonim válasza:
Szerintem az "Édes kis semmiség" c. filmre gondolsz :)
2/2 A kérdező kommentje:
jaj nagyon köszi, tényleg!
2015. jan. 9. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!