Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Talán Hallmarkos romantikus...

Steebaba kérdése:

Talán Hallmarkos romantikus film, mi lehet a címe?

Figyelt kérdés
Ami rémlik belőle, hogy két barátnő kb 30-as éveiben járnak, elmennek szórakozni egy este, és az egyikük megismerkedik egy helyes sráccal, kiderül, hogy ők legénybúcsún vannak. Jól érzik magukat, stb, aztán a lány barátnője ráveszi, hogy menjenek el az esküvőre (kb idegenként és hívatlanul), de a srác teljes nevét sem tudja, őrültségből belevágnak, mig nem kiderül, hogy pont annak a fiúnak van esküvője, akivel flörtölt. A menyasszony és a vőlegény közben szakít még az oltárnál, mert mégsem akarnak összeházasodni. Többre nem emlékszem, illetve szerintem nem láttam végig. kis költségvetésű romantikus film, de ha valakinek rémlik, azt megköszönöm, ha ír

#Hallmark #legénybúcsú #alacsony költségvetésű romantikus film
2015. jan. 1. 14:08
 1/2 anonim válasza:
Szerintem az "Édes kis semmiség" c. filmre gondolsz :)
2015. jan. 8. 01:16
 2/2 A kérdező kommentje:
jaj nagyon köszi, tényleg!
2015. jan. 9. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!