Terminátor 2, Die Hard, Aliens vagy Jurassic Park szerintetek a jobb film?
Terminátor 2 - Az ítélet napja(1991,James Cameron)
IMDB:8,5
Die Hard 1 -Drágán add az életed(1988,John McTiernan)
IMDB 8,3
Aliens - A bolygó neve halál(1986,James Cameron)
IMDB:8,4
Jurassic Park 1 -(1993,Steven Spielberg)
IMDB:8,0
AZ én sorrendenm
1. Terminátor
2.Aliens
3.Jurassic Park
4.Die Hard
Köszönöm a válaszokat. Azért soroltam fel ezeket a filmeket mert nekem is nagy kedvenceim. Ezek már mind kult filmek. Igazi klasszikusok.
Nekem nagyon nehéz sorrendet felállítanom.
Igazából az Alien- A nyolcadik utas a halált is ide akartam írni.De az kicsit kilógna a sorból mivel egy nyomasztó lassabb folyású horror,ellenben a többi pörgős akciódús.
Én nem gondolom azt hogy a látvány fontosabb lenne a történetnél, a karaktereknél, a színészi játéknál.
Ez talán egyedül a Jurassic Parknál lehet kivétel ahol a látvány tényleg mindent visz.
Viszont a Terminátor 2 azért történetileg, karakter jellemfejlődésileg színészi játékilag(főleg Linda Hamilton és Robert Patrik játéka zseniális).
A Die Hard a felsoroltak közül a legjobb akciófilm.(A T2-t én inkább a sci-fi akcióba sorolnám)
Szóval nagy nehezen de csak sikerült sorrendet tennem köztük.
1: Terminátor 2
2: Aliens
3: Jurassic Park
4: Die Hard
Én mindegyiket szerettem kiskoromban, de most már a Jurassic Park-ot egyáltalán nem.
Ha sorrendet kéne állítanom akkor:
1. Die Hard
2. Aliens
3. Terminátor (de csak azért mert nagyon sokszor láttam)
4. Jurassic Park
Azt kérdezed, melyik szerintünk a jobb, vagy nekünk személyesen melyik tetszik?
Ha az utóbbi, akkor számomra abszolút a Jurassic Park van a topon, de mint film, objektívan és kritikus szemmel nézve vannak elmaradásai a többivel szemben.
A Die Hard-ról nem tudok nyilatkozni, mert egyszer se láttam. A T2 és Aliens vitathatatlanul a legfontosabb sci-fi akciófilmek közé tartoznak, korszakalkotó filmek a maguk módján, megérdemlik a magasztalást. Bár én őszintén bevallom, az Aliens nekem személyesen nem tetszik annyira, jobban bejön az eredeti film hangulata.
Amúgy ha a pontszámokat nézzük, akkor azzal egyetértek, hogy ezek közül a T2 álljon a legmagasabb helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!