Lessz új alien vs predator vagy alien vagy predator film? Ha igen akkor mikor várható?
Az AvP szerintem hanyagolni fogják egy ideig, a második nem robbantott akkorát, mint várták. Rodriguez két éve még azt mondta, lehet esély a Ragadozók folytatására, de azóta nem igazán jöttek hírek ezzel kapcsolatosan.
A Prometheus-t (alien "előzményfilm") viszont folytatják majd.
Szerintem hagyni kéne az egészet úgy,ahogy van.Mármint mindent,a predatort,az alient és a kettő "keverékét" is.Az alien egy klasszikus,egy remek film,viszont ez a prometheus...hát akkor már inkább ne is csináltak volna semmilyen "folytatást",vagy előzményfilmet.
A predatornak szerintem már a második része is elég gyenge,az alien vs predator meg inkább lett erőltetett és hatásvadász.Egyszer azért nézhető,de többször biztos nem tudnám megnézni.
Heló!
Prometheus új részét már elkezdték, a kérdés az, befejezik-e (nem forgatni, írni és előkészíteni).
Alien egy darabig biztos nem várható, talán soha nem is lesz már - de ha esetleg a Prometheus folytatása jól debütál, könnyen előfordulhat.
Az AVP esetében beszélhetnénk ugye a leghamarabb folytatásról - Proemtheust leszámítva. Viszont a második rész buktája után ktészer is meggondoljk, hogy hozzanak ki egy új részt.
Sima Predator nem valószínű, a második rész óta semmi hír folytatásról.
De játék az lesz új, abban kiélheted magad :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!