Hülye kérdés de az American Horror Story mennyire félelmetes? És melyik évada a legrémisztőbb?
Egyáltalán nem ijesztő. Persze vannak benne horrorisztikus elemek, például csonkolás, menekülés stb, de nem ezeken van a hangsúly, hanem a történeten. Inkább dráma, mint horror. Láttam az eddigi összes részt, vannak évadok, amiket többször is. Az első évadban voltak ilyen "para" jelenetek, hogy tudtad, hogy most valami hirtelen fog történni, de ebből is kb. csak 2-3 volt. Szerintem azért kapott 18-as besorolást, mert sok szex van benne (viszonylag cenzúrázatlanul), nem pedig azért, mert összepisiled magad a jeleneteken.
És melyik a legrémisztőbb? Szerintem a második évada, de az sem rémisztő, hanem beteg. Nem fogsz tőle félni, csak nyomasztani fog a történet.
Összességében nekem a Murder House és az Asylum a kedvencem, a Coven nem nagyon jött be, a Freak Show pedig még nem ért véget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!