Ti szeretitek a Disney Channelen futó Violetta című sorozatot?
Én minden nap nézem és ez a kedvenc sorozatom! Lenne egy pár kérdésem, amire szeretnék válaszokat kapni...
-Mi a véleményetek Diego-ról? (Ő a kedvencem)
-Szép párt alkotnak Violettával?
-Összeillenek Francescaval?
-Maxi és Naty szép párt alkotnak?
-Bejönnek nektek Diego beszólásai és, hogy ilyen rámenős meg vagány?
-Federico nem idegesítő?
-Leon miért van mindig ingben?
Előre is köszönöm a válaszokat!!! :)
Az élet nagy kérdései...
Számomra ez a sorozat egyenlő a nullával. A színészek túljátsszák a szerepeiket, a történet erőltetett, az énekhangok pedig szintén egyenlők a nullával. Nekem a jó énekhang Elton Johntól, Billie Joe Armstrongtól, és Jon Bon Jovitól kezdődik, majd folytatódik Bonnie Tyleren és Cheren át Toni Willéig, és tovább. Nem sorolnám fel az összes embert, akinek a hangját jónak, nagyon jónak, esetleg elképesztőnek tartom, mert szerintem mindenki vágja, hogy miről beszélek.
Sajnos az egérfejűek már ezzel a csatornára kinőttségükkel együtt nem is lennének nagyon rosszak, ha nem csinálnának filmeket és sorozatokat is.
Tényleg kell énekelni egy sorozatban? Tényleg kellenek tini szerelmes és amúgy sablonos szereplők a tvbe?
Szerintem maradjanak meg a rajzfilmeknél, és csiszolgassák kicsit a tudásukat...
Mondjuk egy Pixar vagy Dreamworks simán le mossa még őket.
egyet értek veletek. simán legyőzi őket a régi jó még a normális fajta Disney rajzfilmek amiket az ünnepek alatt le adtak a napokba (Pocahontas,Hófehérke, Herkues, Mulán...stb)
szerintem azért jó, hogy egy sorozat éneklős egy picit. de ne ilyen nyálas kinézető fiatal fiúk legyenek akaik nyálasan énekelnek.
a kérdéseidre nem tudok válaszolni, én csak az első pár részből láttam
én nem szeretem, már nem is nézem, az elején is csak kíváncsiságból néztem bele, hátha jó lesz
a főszereplő elég sokat hisztizik, mindenki kavar és nincs egy olyan szereplő se, akinek a személyisége ne irritálna
ez a sorozat 8-12 éves lányoknak szórakoztató lehet
Imádom! :)
-Kezdem megszeretni.
-Sajnos igen.
-Nem annyira, de azért örülök nekik.
-Aha.
-Nem.
-Nem. Inkább cuki.
-Ez a védjegye.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!