Ki meddig bírta nézni a jég warást? Ha nem baj kort is nemet is írjatok.
Én imádom, már harmadszorra néztem meg egy hétvége alatt, engem nagyon megfogott :D Az Aranyhaj is nagyon tetszik, most nagyon rá vagyok ezekre akadva :D
~egy 16 éves hetero srác
Én egyszer néztem úgy, hogy kb. a felénél elkezdtem mást csinálni, és csak a háttérben ment tovább, különösebben nem tartom szenzációsnak, csak a hype van körülötte.
És őszintén herótom van már attól, hogy kb. minden 3. kislányon van valami Elsas poló, vagy jégvarázsos pulóver, vagy tolltartó, vagy hátizsák, vagy ilyen hasonló. Az hagyján, hogy csupa rózsaszín az egyenszínűk lassan, de attól mert nekem az Oroszlánkirály volt a kedvencem, nem lett mindenem hirtelen Oroszlánkirályos...de nem baj, az a 6 uralkodó amerikai cég, ami kiköpi magából a meséket és a filmeket, bőven bekaszál mindent, és ebből is megszedi magát.
Amúgy a mese olyan egyszer nézhető limonádé, a dalok bénák, és inkább giccsesnek látom a történetet/szereplőket/a kidolgozást, és úgy az egészet, mintsem szépnek. A dalok iszonyat bénák, de ez a hanyatlás már valahogy az utóbbi disney-pixar filmeknél egyre jobban tapasztalható számomra, tele van szlengel, és egyszerűen úgy érzem, ilyet egy iskolás is megtudna írni.
Egyébként őszintén sajnálom, hogy a legtöbb lánynak csak ezek a hercegnős filmek jönnek be, hol vannak a hősnök, akik bátrak, okosak, erősek, és szépek is, vagy akár megmentik a világot, másokat, és álmaik vannak.
Ilyen számomra Pocahontas karaktere, vagy Tiana, még talán Ariel is belefér. De nem csak a Disney létezik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!