Ki meddig bírta nézni a jég warást? Ha nem baj kort is nemet is írjatok.
Figyelt kérdés
Nem rajongok az ien éneklős lányos filmekért ez ugye nem ba? attól még lesz barátnőm? :) 15/F2014. dec. 27. 13:37
1/12 anonim válasza:
gyenge vagy fiacskám, én már vagy 5x láttam :D A kisgyerekek hatalma
25/f
2/12 A kérdező kommentje:
és vjon mér nézted meg 5x?
2014. dec. 27. 14:05
4/12 A kérdező kommentje:
ja ok, te utálod?
2014. dec. 27. 14:08
5/12 anonim válasza:
elsőre elmegy, másodikra is, de amikor 5x látod egy héten, az elég durván elveszi az élményt.
6/12 A kérdező kommentje:
ok, de de de... MÁSOK IS VÁLASZOLJANAK pls csak ne csúnnyán..
2014. dec. 27. 14:14
7/12 anonim válasza:
Mindenesetre biztosan tovább lehet nézni, mint olvasni a te írásodat. Ez valami horrorisztikus.
Szerintem ha ezt megmutatod egy lánynak, sírva (a röhögéstől) menekül minél messzebb.
Egyébként még csak 1x néztem meg. De a zenéket sokszor meghallgattam már. A végén a szájbarágós rész kimaradhatott volna és akkor minden oké. 21/F
Szeretem az ilyen meséket.
8/12 tvar1 válasza:
2x láttam, 25F
Jók a dalok és a karakterek.
9/12 anonim válasza:
Magyarul harmadszorra sikerült végignézni. Angolul elment, de leájulva nem vagyok tőle.
26/N
10/12 anonim válasza:
A lányom minden egyes nap megnézi...Elzás frizura kell neki,Elzás ruha,Elzásat játszik.Gondolhatod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!