Zöld íjász (? )
Figyelt kérdés
Olivernek van fia? a Flash 8 epizódjának végén kiderül,vagyis csak nézői szemmel. amúgy mi leszhogy Olivert leszúrta Ra's? ki menti meg?2014. dec. 25. 21:02
1/5 anonim válasza:
Valószínű, hogy van gyereke, de hogy fia, vagy lánya van azt nem tudni. Volt egy rész amiben Moira lefizetett egy nőt, aki terhes volt Olivertől, hogy vetesse el a gyereket és menjen el Starling-ból. Az meg majd kiderül, hogy ki menti meg.
2/5 A kérdező kommentje:
Rémlik valami:D de azért az egy kicsit epic volt a 3x9 vége, de még az se világos mi a 3. Évad lényege
2014. dec. 25. 23:20
3/5 anonim válasza:
A lényege szerintem az, hogy Merlin le akarja magáról vakarni az Árnyak Ligáját. Ehhez felhasználta már a lányát és most már Olivert is. Én egyébként azokkal vagyok akik azt mondják, hogy Oliver, a Lázár veremben megmártózva megerősödik annyira, hogy le tudja győzni Ra's al Ghult. És nem kizárt, hogy pont Merlin menti meg.
4/5 A kérdező kommentje:
De az is lehet hogy Maseo menti meg mert beépített ,és ha kinyirja ra's t akkor a 10 eptől 23ig meg milesz? Buliznak vagy mi? Xdd
2014. dec. 26. 11:37
5/5 PajDani válasza:
Valaki tudna nekem segíteni.Nyugiban nézem a zöld íjász sorozatot és egyszer csak mikor eljutok a 3 évad 8.részig teljesen más az egész.Arról tudtam hogy a srác akibe bele csapott a villám felkelt, de mikor az elején az előző részek tartalmából mutatják azt a részt mikor Oliver Queen beszél vele a tetőn arról hogy az ereje nem lecsapott rá hanem kiválasztotta.És ebben a részben meg már olyan megszokott hogy benne van a csapatukba melyik rész volt ez ahol rájöttek hogy ereje van.?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!