Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Viharsziget végét jól...

A Viharsziget végét jól értelmezem? BIG SPOILER! Ha még nem láttad ne olvasd ezt! :D

Figyelt kérdés

múlt héten láttam, úgy hogy nem pontosan idézek:

A végén úgye kiderül, hogy DiCaprio is beteg és újra és újra éli azt, hogy nyomozó.

Kint ülnek a lépcsőn és azt mondja a társának (kezelőorvos), hogy kijutunk innen... most jön a csavar, ismét megszólal: -"melyik a jobb gyilkos ként élni vagy jóemberként meghalni" valami ilyesmit és elkezdett sétálni az ápolókkal.

Most legvégére kigyógyult, önmagánál volt és Leo a lobotómiát választotta az az a "jó emberként meghalni-t"

2014. dec. 24. 09:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem igen. Nekem is ugyanez jött le. Eléggé sajnáltam, függetlenül attól, hogy ő maga is úgy gondolta, hogy ezt érdemli.

Meg az orvosokat is, feleslegesen vacakoltak vele annyit.

2014. dec. 24. 11:29
 2/3 A kérdező kommentje:

köszönöm!

én is sajnáltam... :/

Akkor szerintem hülyeség az, hogy két értelmű a vége mert mi egyből felfogtuk :D (találtam hasonló kérdést és sokan erről beszéltek, hogy "két értelmű, néző képzeletére bízzák a végét...") , vagy van valakinek más elképzelése is a végét értve?

2014. dec. 24. 18:58
 3/3 anonim válasza:

Szerintem kétértelmű, mert mind a két verzió logikus. Ha belegondolsz, mégis csak egy műtétre viszik....

Azt pedig, hogy gyilkos ként élni, vagy jóemberként meghalni úgy érti, hogy elfogadja e azt, amit az igazgató mondott neki,(vagyis hogy ő egy gyilkos) és akkor nem műtik meg, vagy pedig kitart az ő verziója mellett, ahol ő az ártatlan áldozat, és akkor megműtik.

2014. dec. 27. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!