Mennyi ideig tartana megnézni a TELJES DRAGON BALLt?
Szószerint a teljeset!
Ha jól tudom van :
Dragon Ball
Dragon Ball Z
Dragon Ball GT
Dragon Ball Kai
És ezek csak a sorozatok van még számos Movie és nemtudom még mik lehetnek. Valaki felvilágosítana hogy mik is vannak melyik mennyi részből áll hány perces?
Olyanok válaszai jobban érdekel akik angol vagy eredeti nyelven nézik vagy nézték.Magyar ..Áhh kíméljetek!
Ezt kiszámolni sztem általános iskola 3.osztály szintje. Megkeresed hány rész van összesen, megnézed,h melyik évadban milyen hosszú 1-1 rész és összeszorozgatod, majd összeadod őket...
DB-ben Songoku még kicsiaz elején, aztán megnő. Z-ben van 3 nagy ellenség és velük harcol. A GT kb. filler, tehát ment a szekér aztán úgy döntöttek,h összedobnak még egy évadot. A Kai a Z újrafeldolgozása jobb grafikával és a manga alapján, tehát fillerek nélkül. Meg van egy csomó movie, ova meg mittoménmik.
Kb. az egész Dragon Ball sztori harmada ordítással telik, és sokszor 10 rész 10 másodpercet jelent a sztoriban... :D
Utolsó ezt láttam énis első igen kiszámolni lehet 3. osztályos de úgy hogy foggalmam sincs pontosan milyen sorozatok vannak stb -.- ...
Nah m1...
Attól függ egy nap hány részt nézel.
Én kb 1,5-2 hónapig néztem a simát + z-t. De lehet 3 hét-1,5 hónap volt már nem tudom. A GT-t akkor néztem, amikor a tv-ben ment. A filmekből a z-seket láttam, legalábbis amik érdekeltek.
Viszont van néhány dolog amit tudnod kell.
A Kai-t jelenleg még nem fejezték be. A buu saga-t még csak most adják. 167 rész lesz, jelenleg 135-öt adtak le.
Továbbá: A kai az nem más, csak a z fillerek nélkül, felújított grafikával. Mintha egy vágott z-t néznél, amiből kiszedték a fölösleges dolgokat.
Szóval a Kai-t szerintem felejtheted is, nem kell megnézni.
A GT-ről azt kell tudni, hogy azt más csinálta, mint a drago nball+z-t. Az eleje szerintem dögunalom, a közepétől azonban élvezetes lesz.
Azt kell igazából eldöntened, hogy tényleg érdekel-e minden. Én végignéztem az elejétől a végéig, de hogy őszinte legyek elég húzós volt, mivel megnéztem minden fillert, amik igazából teljesen fölöslegesek. Persze azok között is van 1-2 jó, de pl.: a namek bolygó eléggé lefáraszt agyilag, amikor 5 részen keresztül megpróbálja elérni az adott célt, aztán 10 részen keresztül csak egymással szemben állnak, és beszélnek.
Ezért szeretem a filmeket, mert azokban nincs ilyen.
Szóval ha áttekered a fölösleget akkor nem tart sokáig végignézni. Viszont ha így szeretnéd nézni, akkor lehet bölcsebb lenne megvárni, amíg befejezik a kai-t, és azt megnézni a z helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!