Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért Csillagainkban a hiba a...

Miért Csillagainkban a hiba a film/ könyv címe?

Figyelt kérdés
Nem értem hogy mi az összefüggés a cím és a sztori között. Légyszi magyarázzátok el.

2014. dec. 22. 19:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Elég sok olyan film cím van, amire nincs magyarázat, csak nem tudtak nekik mit adni, és valahogy ráaggatták az elnevezést.
2014. dec. 22. 19:47
 2/6 anonim ***** válasza:
A sorsukért,hogy betegek, a csillagok rossz állása felelős.
2014. dec. 22. 19:47
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi
2014. dec. 22. 19:53
 4/6 anonim válasza:
64%

"[...]és Shakespeare sosem tévedett nagyobbat, mint amikor azt mondotta Cassiusszal:"Nem csillagainkban, Brutus, a hiba / Hanem magunkban." Könnyű ilyet mondani, ha az ember római nemes (vagy Shakespeare!), de csillagaink dúskálnak a hibákban."

Szerintem erre vezethető vissza a cím... :)

2014. dec. 27. 18:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem arra hogy mindenkinek van egy védelmező csillaga de az övüké hibás mert nem védte meg Gust és Hazelt a ráktol
2015. febr. 12. 17:42
 6/6 Tojigli válasza:

"[...]és Shakespeare sosem tévedett nagyobbat, mint amikor azt mondotta Cassiusszal:"Nem csillagainkban, Brutus, a hiba / Hanem magunkban." Könnyű ilyet mondani, ha az ember római nemes (vagy Shakespeare!), de csillagaink dúskálnak a hibákban."

Szerintem erre vezethető vissza a cím... :)

Ez a részlet az oka a címnek...gondolom előbb volt megírva a könyv majd csak utána a cím...általában így szokott lenni..Amúgy imádtam a filmet könyvet az egész történetet,megható és gyönyörű *-*

2015. máj. 5. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!