Olyan romantikus film/sorozat/könyv ami melegekről szól?
Rengeteg meleg témájú, vagy a melegség témáját érintő film létezik, csak a mi kis hazánkban az ilyesmit nem illik reklámozni. :) Meg nagyjából sehol máshol sem. Sorozatokból csak a Fiúk a klubból-t ismerem, könyvek közül így hirtelen a Dorian Gray arcképe meg az Ethan és Carter ugrik be.
Itt van pár filmcím, amik nekem tetszettek:
Túl a barátságon (Brokeback Mountain), Öngyilkosok szobája, Imák Bobby-ért, Képzelt szerelmek, Teljes napfogyatkozás, Angyalok Amerikában, Sommersturm, Freier Fall, Floating skyscrapers, Eternal Summmer, Takumi kun, I love you Phillip Morris, Little ashes, Kill your darlings
...De egyébként meg a Google a barátod!
"pl az öngyilkosok szobályát láttam és (fuck logic!)egy meleg srác bele szeret egy lányba"
Nem akarlak kiábrándítani, de...
1. A biszexualitásról hallottál már?
2. És arról, hogy kamaszkorban miyen huncut játékokat űznek a hormonjaink velünk?
3. Esetleg az megfordult a fejedben, hogy nem csak szerelemből lehet csókolózni?
Egyébként igazad van, az Öngyilkosok szobájában tényleg nem ezen a témán van a hangsúly.
1.Hogyne tudnám mi az a biszexualitás?! Magam is érintett vagyok ebben a témában
2.Persze hogy tudom..fiatal vagyok és nemrég estem át ezen a korszakon..
3.Nem a csókról beszéltem...az egyértelmű a filmen hogy a játék kedvéért csinálták.Nem,én a karates jelenetről vontam le a következtetést hogy meleg..vagyis ez így nem teljesen igaz..tudtam hogy nem az csak az eggyik előző komentben melegekről szóló filmekhez sorolta az egyik kommentelő..
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!