Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ismeri valaki? Keresek egy...

Ismeri valaki? Keresek egy háborús filmet. (Japán, Kínai vagy Koreai)

Figyelt kérdés

Sziasztok keresnék egy filmet igazán csak hallottam róla de nem láttam, hogy katonák lezuhantak valahol az erdőben majd kis falura találnak ahol az emberek nem is tudják hogy háború van. A fegyvereket villámbotnak nézik míg a sisakot valami lábosnak vagy fazéknak.

Válaszaitokat előre köszönöm.

2014. dec. 21. 15:26
 1/2 anonim válasza:
Én csak könyvet ismerek, a címe 'égi szerelem'. Ebben tibet és kína áll szemben egymással. Én ebben hallottam, hogy a tibeti nomádok (1900-as években) még nagyon visszamaradottak. Szerintem egy tibet - kínai hábotrús filmet kellene keresned. :) Remélem ez azért valamennyire leszűkíti a keresést. :)
2014. dec. 31. 12:07
 2/2 A kérdező kommentje:

Isten hozott Dongmakgolban! Már meg van a cime :) Köszi szépen azért. :)

Ism.:

A humort, háborút, s emberséges drámát tökéletesen ötvöző film csontvázát az északi, déli és amerikai katonák adják, ám a hús és maga a lélek egy, a hegyek közt elzárt falu, egy békés közösség, mely mit sem tud a dúló háborúról, az pedig főleg érthetetlen számukra, hogy észak-koreaiak harcolnak déliek ellen. Földművesek, parasztok, akik a puskát botnak nézik, a rohamsisakot fazéknak, s csak egy fontos számukra, a pici közösségük léte, éléstáruk feltöltése a közelgő Tél előtt.

2015. máj. 4. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!