Küldene valaki képeket a Vasember 4-nek a FORGATÁSÁRÓL?
Figyelt kérdés
Kiszivárgott KÉPEKRE, VIDEÓKRA VAGYOK KÍVÁNCSI.
Előre is Köszönöm a válaszokat.
2014. dec. 16. 20:14
2/11 anonim válasza:
Még nincs Vasember 4 forgatás. Előbb az Avengers 2 Age of Ultront forgatják.
3/11 A kérdező kommentje:
Mert én olvastam, hogy a főszereplő nélkül forgatják a Vasember 4-et. Tudom azt mondta, hogy lemond a szerepről de szerintem még elvállalta. Igaz a -ben a szerepet is NEHEZEN VÁLLALTA EL.
Akkor a Avengers 2 forgatásáról vannak KÉPEK, VIDEÓK stb....?
2014. dec. 17. 09:46
4/11 anonim válasza:
ha lenne, de nincs évekig nem lesz önálló vasember film
5/11 A kérdező kommentje:
Önálló VASEMBER? Ezt, hogy értsem?
2014. dec. 18. 13:41
6/11 Gőte válasza:
A válaszoló valószínüleg úgy értette, hogy Vasember 4, mint olyan, jó ideig nem készül, vagy nem is lesz. Per pillanat a Marvel terveiben csupán egy Avengers 2, Ant-Man, Doctor Strange, Captain America: Civil War, illetve Guardians of the Galaxy 2 szerepel... Meg a 2017-es Deadpool film.
7/11 A kérdező kommentje:
Ezek a FELSOROLTAK mind 2017-ben fognak MEGJELENNI?
2014. dec. 19. 06:30
8/11 Gőte válasza:
Nem. A Deadpool filmet tervezik 2017-re, az Avengers elvileg '15-ben jön ki.. deööö... elbizonytalanodtam... Mindjárt utána nézek...
9/11 A kérdező kommentje:
OK
2014. dec. 20. 09:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!