Ki győzne? Batman vagy Iron Man?
Iron Man
én Batman-t nem tartom szuperhősnek... semmi szupererő, csak gazdag és van egy kis harci képzettsége...
mondjuk ez igaz a vasemberre is :DDD, de ő akkor is keményebb :D
Van egy "film" előzetes amiben Superman VS Batman van... ez is tökre lehetetlen...
Iron Man párti vagyok, már kiskölyök korom óta, váltig állítom, hogy ő győzne.
Láttam már youtube comment szekciókban ilyen vitákat, az általában valahogy úgy megy, hogy "Batman mestere megannyi küzdőharcnak", erre visszavágnak azzal, hogy az Iron Man öltözék ugyebár ember feletti erőt, és tűrőképességet kölcsönöz Tonynak, főleg a későbbi modellek. Erre visszavágnak azzal, hogy Batman valami elektromágneses impulzussal operáló bizgentyút használna,, hogy lebénítsa Tony-t. Az erre adott válasz az többnyire az, hogy "Tony másodpercek alatt rebootolja a ruhát"
Szóval ezekből a kultúrákt véleményekből ítélve, ha csak Tony nem pörköl oda, ez a kettő a végtelenségig fogja püfölni egymást...
Vagy...
B. lehetőség: Megérkezik Deadpool, és mindenki meghal
Persze ez puszta vélemény.
Plusz... egy ilyen összecsapásban azt is illene tudni, hogy az aktuális Vasember és Batman melyik valóságból származik, mely páncélt/ruhát/tartozékokat hordja, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!