Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek az Eredet végén...

Szerintetek az Eredet végén Dicaprio felébredt vagy tovább álmodott?

Figyelt kérdés
Mivel azt nem mutatták hogy az ázsiai lelőtte volna e őt és magát, de ez nem zárja ki hogy ne történt volna meg, másik dolog pedig h a toteme forgott megállás nélkül egyszer ugyan megingott de ez sem zárja ki a másikat.

2014. dec. 14. 17:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
nekem nem sikerult rajonni :/
2014. dec. 14. 17:35
 2/15 anonim ***** válasza:
25%
A "Keress!!" funkció csodákra képes. Nagyjából heti egyszer megkérdezi ezt valaki.
2014. dec. 14. 17:50
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szándékosan nyitott vége van. Elvégre egy nagy büdös illúzió az egész, pont az a lényeg, hogy a végére azt se tudod fiú vagy-e vagy lány.
2014. dec. 14. 18:06
 4/15 A kérdező kommentje:
A Gyk kitorolte a valaszom, de utalom az olyan gyokereket mint a madodik valaszolo:)
2014. dec. 14. 21:48
 5/15 A kérdező kommentje:
Ha nem lennek faradt talan be is oltanalak...
2014. dec. 14. 21:49
 6/15 anonim ***** válasza:

Akkor leírom amit én gondolok: szerintem felborul a totem.

Leírom amit a barátom gondol: szerinte nem borul fel a totem.

Remélem kielégítő választ kaptál. Nyilván az volt a film végének célja, hogy kérdéseket hagyjon a nézőben.

2014. dec. 14. 22:42
 7/15 A kérdező kommentje:
Te es a "baratod" tulsagosan is felszinesek vagytok, de a mondas is ugy tartja hogy az ordog a reszletekben rejlik, az a totem amit dicaprio hasznal az a felesegee volt, tehat felmerul a kerdes hogy vajon mi lehetett dicaprio toteme, ekkor vettem eszre hogy alom kozben rajta volt a jeggyuruje viszont s valosagban mar ndm, es az utolso jelenetben mar nem volt rajta a gyuru, koszonom a valaszokat, ujra megneztem es megfejtettem a kerdest en a kerdezo, az utolso es a masodik valaszolonak snnyit üzennék hogy felnotasok akiket nem nyom a szellem terhe!
2014. dec. 15. 00:04
 8/15 anonim ***** válasza:
0%

Be is oltanál? Valóban? És mi lenne az oltás? Megint kulturálatlan, suttyó stílusban anyáznál?

Elég merész dolog legyökerezni valakit úgy, hogy 2014-ben nem vagy képes használni egy keresőt.

Nem mondom, hogy fogyatékos vagy, de igen esélyes.

2014. dec. 15. 00:07
 9/15 A kérdező kommentje:
De te milyen keztetest ereztel arra hogy ide irj? Mert valaszt a kerdesemre kozel sem kaptam, na meg a masik, minek hasznaljak keresot ha magam rajovok a katarzisra???
2014. dec. 15. 07:41
 10/15 anonim ***** válasza:

Akár segítségnek is vehetted volna, mivel jóval kerekebb válaszokat írtak már erre a kérdésre, mint amiket itt kaptál. Ehelyett nekiállsz ugatni.

Ebben a filmben semmiféle katarzis nincs.

Nem jössz rá magadtól semmire, mivel másoktól kérdezgetsz hülyeségeket.

A konklúzió az, hogy félelmetesen ostoba vagy.

2014. dec. 15. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!