Mit gondolsz Az Éhezők Viadala:A Kiválasztott 1. részéről?
#2 - egyetértek.
Teljesen felesleges volt kettédarabolni, látszik, hogy csak a pénzhajhászás miatt történt így. Lehet, hogy most ezért le fogtok pontozni, de szerintem nagyon lassan, vontatottan ment a történet, sok volt a rizsa (olvastam a könyvet).
Elmegy kategória ez a film.
Őszintén, szerintem ez a nézhető kategória.
Roppant bosszantó volt, ahogy Főhősnőnk nem tudott választani a két srác közül. Engem ez személy szerint hihetetlenül zavart. Számomra ez olyan volt, mint az alkonyatos szerelmi háromszög csak lebutítva, itt nem picsogtak a szereplők. Ez a Peeta gyerek már az elejétől kezdve nem szimpatikus nekem, de ez egyéni problémám. Katniss azt se tudja mi folyik körülötte, abszolút kihagyják a hatalmi játszmából, és még kicsit se töri magát, hogy felfogja mivan.
Valamint ami szintén zavaró volt és nem tudtam nem arra figyelni, hogy elvileg háború van. Felfordulás. Káosz. Főhősnőnk (aki amúgy pufi volt) mindig tökéletesen volt fésülve, a kiengedett haja is csodásan hullámozódott. Ezen kívül mindenkinek perfekt zselézett haja volt. Lássuk be ez sem reális.
pénz miatt lett kettévágva vagy sem, egy könyvolvasó csak örül, mert így több jelenetet tesznek bele a könyvből. legalábbis én örültem neki. :P
anno a harry potternél is örültem, még könyvolvasás közben is nehéz volt megérteni , hogy a pálcával mi történik (ki a pálca igazi ura), plusz az utolsó könyvben rengeteg minden történt, egy filmben nem tudom hogy tudták volna érthetőre megcsinálni.
a kiválasztott nekem nagyon tetszett, kicsit borús volt a hangulata, de olyannak is kellett lennie. hozta amit vártam tőle. nagyon tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!