Vámpírnaplók: Mit gondolsz arról hogy Kethrin ember lett?
(Ketrin)? bocsánat nem tudom hogy kell írni pontosan a nevét..
mit szólsz hozzá?
szerintem mostantól már nem lesz annyira nagy pofája :D
SPOILER:
Julie azt mondta hogy kethrine-nek megkell védetnie magát,mert ugye emberként semmi ereje.
Szerintem trükkel vagy alkuval rávesz valami vámpírt hogy védje meg őt,vagy nem tudom...
Kat sokkal jobb, mint Elena, tehát nem az a nyafogok mindenen.ÉS szerintem emberként sem lesz olyan.(Egyébként jobban bírtam az érzelem mentes Elenát, bár tényleg ribanc volt.) SPOILER! Julie Plec: Katerina még így is szét tudja majd rúgni Elena popóját. Szóval én számítok a régi nagymenő vagyok Katherine-re. :) Nyílván tudja, hogy Klaus csinálhat belőle hibrideket, de Nik nem akarja, hogy ismét vki ellene fordítsa őket, így komolyan elgondolkodik majd rajta, hogy csináljon-e hibrideket.
Egyébként: Katerina Petrova Bulgáriában született és amint megszületett a törvénytelen lánya(Elena egyik felmenője vagy lehet ) a családja kitagadta így Amerikába ment és így átnevezte magát: Katherine Pierce.
A spoilerek többsége a twitter-ről van :)
meg amerikai interjúkból amit lefordítanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!