Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek gáz ha valaki 16...

Szerintetek gáz ha valaki 16 éves kor fölött még néha néz mesét? Nemtől függetlenül.

Figyelt kérdés

2014. dec. 10. 21:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én 20 éves vagyok és szeretem a mesét. Nem a My little ponyt vagy a Teletabbit, de a 80-90 es évek bármelyike jöhet. Micimackó, Spongyabob, Family guy. Amúgy is ki mondja meg mi a gáz ? Legyen gáz, csináld azt amit szeretsz, ne azt amit mások szerint nem gáz csinálnod.
2014. dec. 10. 21:16
 2/5 anonim válasza:
100%
Ugyan kérlek, már miért lenne gáz? Mind agyzsibbasztásra zB Gyalogkakukk, mind egondolkodtatásra rengeteg mese van amit semmiképp nem mondanék gáznak. Na meg mit értesz mesén, mert most hogy rajzfilm, animáció, vagy anime(köztudott nem mese) még nem jelenti feltétlenül hogy meséről van szó.
2014. dec. 10. 21:24
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki azt néz, azzal tölti az idejét amivel akarja. Kit érdekel más véleménye?
2014. dec. 10. 23:11
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Viccelsz? 32 vagyok, és nem rég fedeztem fel magamnak a Kengyelfutó gyalokakukkot. :)

Egyáltalán nem gáz. Felnőttek is nézik a meséket.

2014. dec. 11. 11:29
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Most nem azért , de még hányszor lesz feltéve ugyanez a kérdés ? NEM GÁZ !
2014. dec. 11. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!