Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mondanátok olyan filmet ami...

Mondanátok olyan filmet ami megmozgat?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy ami a leghidegebb "emberből" robotból is kihozza az embert, feléleszti.

Lehet:

Romantikus - ami biztos hogy kivált valamiféle érzelmet belőlem, ami biztos hogy a leghidegebb szívet is felmelegíti.

Horror vagy Thriller - amitől még az is parázni fog aki még sosem érzett parát(filmmel kapcsolatban, főleg mostanság) Szóval egy olyan film amitől napokig nem alszok és nem úgy állok fel hogy ez ritka szar volt részvétem. Leginkább thrillerre gondolok ami a lelkem mélyéig hatol és kihoz belőlem valamit. És ne legyen indokolatlan vérengzés, meg belezés vagy akármi mert azokat unom és nincsenek rám hatással(de ha van olyan ami még rám is hatással lenne a leírtak alapján azt szívesen várom :)

Ui.: Bármi jöhet témától független. Ha esetleg van ilyen sorozat azt is szívesen várom

2.Ui: Könyv is jöhet ;)

2014. dec. 8. 21:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

I origins

Az előbb néztem meg. Nincs benne akció előre szólok. Ez egy dráma.

2014. dec. 20. 02:14
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezt meg is nézem. Ez is a lényege a kérdésnek, hogy nem agyatlan akció, hanem valami dráma, romantikus, akár horror ami értelmes és elgondolkodtató és hatással van az emberre. (hátha rám is :D )
2014. dec. 20. 10:55
 13/14 anonim ***** válasza:
Séta a múltba. Ez egy romatikus film, de nagyon elgondolkodtató. Csak ajánlani tudom.
2014. dec. 22. 14:36
 14/14 3R!C0lt ***** válasza:
Ha esetleg nem láttad akkor a Carrie-t nézd meg.. Nekem nagyon tetszett... Amúgy amerikai horror. Remélem tudtam segíteni ^^
2014. dec. 23. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!