Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mondanátok olyan filmet ami...

Mondanátok olyan filmet ami megmozgat?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy ami a leghidegebb "emberből" robotból is kihozza az embert, feléleszti.

Lehet:

Romantikus - ami biztos hogy kivált valamiféle érzelmet belőlem, ami biztos hogy a leghidegebb szívet is felmelegíti.

Horror vagy Thriller - amitől még az is parázni fog aki még sosem érzett parát(filmmel kapcsolatban, főleg mostanság) Szóval egy olyan film amitől napokig nem alszok és nem úgy állok fel hogy ez ritka szar volt részvétem. Leginkább thrillerre gondolok ami a lelkem mélyéig hatol és kihoz belőlem valamit. És ne legyen indokolatlan vérengzés, meg belezés vagy akármi mert azokat unom és nincsenek rám hatással(de ha van olyan ami még rám is hatással lenne a leírtak alapján azt szívesen várom :)

Ui.: Bármi jöhet témától független. Ha esetleg van ilyen sorozat azt is szívesen várom

2.Ui: Könyv is jöhet ;)

2014. dec. 8. 21:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Bár se nem romantikus, se nem horror/thriller, engem az Életrevalók megmozgatott.
2014. dec. 8. 21:32
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de annál esetleg mélyebb, mert tény hogy van benne drámai vonal, de azért nem volt nagy hatással rám. Szóval az Életrevalók-nál is mélyebb film :/
2014. dec. 8. 21:45
 3/14 anonim ***** válasza:

Már több helyen is írtam ezt a filmet: Tűzben edzett férfi.

Igazából talán akciónak mondható, de én mindig könnyeztem (sírás határa már) többször is rajta. Nem tudom másból is kihozza -e ez a film a minimum könnyezést, de ha megnézed, megtudod.

2014. dec. 9. 02:11
 4/14 A kérdező kommentje:
Azt is láttam sajna semmi. Várok még válaszokat szívesen, tudom kissé lehetetlennek tűnik de hátha. Jöhet akármilyen klasszikusokat is nyugodtan mondhattok, bármi. De köszönöm, mindkettőtöknek de láttam már őket :)
2014. dec. 9. 13:47
 5/14 anonim ***** válasza:
Édes Novembert is gondolom láttad már.
2014. dec. 9. 21:20
 6/14 A kérdező kommentje:
Na jó bevallom abból keveset láttam, nem néztem végig, tévében ment és nekem valahova kellet mennem és nem tudtam befejezni, és már alig emlékszem rá, de lehet megkeresem ha épp romantikus kedvemben találom magam :)
2014. dec. 9. 22:39
 7/14 anonim ***** válasza:
Majd újra lesz nyár, A.I (Mesterséges értelem), Pearl Harbor -Égi haború, Felhőatlasz -sok van még, de hirtelen csak ennyi jutott eszembe. Az A.I-t és a Felhőatlaszt nézd meg!
2014. dec. 12. 08:51
 8/14 anonim ***** válasza:
Bocsi, előző vagyok, és még ebbe a kategóriába tartozik a Nevem Gábriel. A YouTube-on meg lehet nézni. Remélem, valamennyit tudtam segíteni.
2014. dec. 12. 08:53
 9/14 A kérdező kommentje:
A felhőatlaszt és a mesterséges intelligenciát láttam, nagyon jó mind a kettő, bár az AI-ra nem nagyon emlékszem, de lehet, hogy újra nézem. Köszönöm a többit is, utána nézek. Bár nem vagyok nagy keresztény párti, szóval a gábrielest lehet kihagyom :) Nagyon propagandistának tűnik...
2014. dec. 12. 11:12
 10/14 anonim ***** válasza:
A pillangó hatás -film
2014. dec. 17. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!