Arthur:Maltazar bosszúja cimű filmnek tényleg ilyen idétlen vége van?
Figyelt kérdés
Szóval aki látta az tudja, hogy Arthur lent maradt a villangóknál és Maltazar pedig feljött az átjárón ami persze tönkre ment, majd pedig megnőtt. Elkezdték nagyapáék keresni Maltazart. Arthurt pedig az apja, és eközben összetalálkozott Maltazarral akitől megijedt és elszaladt. Maltazar kilépett a bozótosból és meglátott egy csomó állatot amiket megijesztett és azok elszaladtak. Ezzel vége is lett a filmnek. Ilyen vége lett vagy csak nekem nem sikerült a normálisat letöltenem? Vagy ebből következtetve lesz folytatása? Mert így nem nagyon volt értelme a címének, nem szólt bosszúról, csak hogy ki akar jönni a felszínre.2010. jan. 31. 19:18
1/5 anonim válasza:
Én moziban láttam és tényleg ilyen idétlen vége lett. Fel is volt háborodva mindenki...
2/5 anonim válasza:
Itt érdemes elolvasni a kommenteket, nem csak mi vagyunk felháborodva. :)
3/5 anonim válasza:
Hát mi is ki voltunk akadva...
Kis tesómat vittem megnézni a moziba,mert az első rész nagyon tetszett neki. Ebben meg a rossz győzött...
Egy mesének tényleg nem így kellett volna végződnie.
4/5 anonim válasza:
Szia!
Sajnos tényleg így van vége, folytatás és ha jól tudom, végleges befejezés a 3. részben, ami pár év múlva ki is jön..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!